Opsætning af Exchange mail med Outlook app'en iOS & Android (Anbefalet)

• Hent app'en Outlook på din iOS eller android enhed.

iOS: hent her
    Android: hent her
  • Indtast din mail adresse og tryk på tilføj konto
  • Indtast din adgangskode og tryk på Log på
  • Hvis multifaktorgodkendelse er aktiveret, skal du bekræfte din identitet.

• Acceptér eventuelle forespørgsler om tilladelser.

Ønsker man at tilføje en delt postkasse kan denne vejledning benyttes:

• Tryk på knappen Tilføj konto i venstre navigationsrude, og tryk derefter på Tilføj en delt postkasse.

Dette kræver du har tilføjet din primære mail konto først.
  • Hvis du har flere konti i Outlook Mobile, skal du vælge den konto, der er autoriseret til at få adgang til den delte postkasse.

• Når kontoopsætningen er fuldført, vises den delte postkasse på din kontoliste i Outlook til iOS eller Outlook til Android.

Article Details

Article ID:
Date added: